© 2016 Mediterranean

Cup of Champions 

​​Telefono:

937907763

​Find us: 

LA RIERA, 110-120  08301 Mataro , Spain  

Please reload

Recent Posts

Japan will invade the 2019 Mediterranean Cup: Interview will captain Jun Iwasa

February 7, 2019

1/7
Please reload

Featured Posts

C.B. Igualada 77 -. Mataró Feimat 70

September 27, 2016

 

Meritori i esperançador el primer partit oficial disputat pel Mataró Feimat en la Lliga Catalana EBA, davant un rival molt complicat com el CB Igualada, equip instal·lat en la lliga EBA en les darreres temporades i que la temporada passada va jugar la segona fase de la lliga per la disputa del títol.

 

L’equip presentava les incorporacions de 4 nous jugadors més les aportacions de dos jugadors del Sènior B, així com les baixes per lesió del Ignasi Ariño i d’en Sergi Ventura, amés de la nova direcció tècnica del equip. Tot això donava una certa inquietud davant d’un consolidat rival doncs no es podia esbrinar quina seria l’actuació del equip, i la veritat es que ha estat molt positiva, discutint-li la victòria final a un contrincant molt experimentat i en la seva pròpia pista i com dèiem al començament ha resultat un partit molt esperançador en tots els sentits, aconseguint un resultat final de 77 a 70 que dona certes esperances a poder continuar en el camí d’aquesta lliga Catalana EBA, que el proper diumenge 11 de setembre a les 12 h.

 

en el Palau Josep Mora tindrà la seva segona part davant el CB Barberà. Felicitats a tot l’equip pel bon treball portat a terme durant aquests dies i que ja comença a donar els seus resultats

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square