© 2016 Mediterranean

Cup of Champions 

​​Telefono:

937907763

​Find us: 

LA RIERA, 110-120  08301 Mataro , Spain  

Please reload

Recent Posts

Japan will invade the 2019 Mediterranean Cup: Interview will captain Jun Iwasa

February 7, 2019

1/7
Please reload

Featured Posts

El Platges de Mataró lidera la Copa Catalunya

September 26, 2016

 

El Platges de Mataró va aconseguir una victòria contundent per 38-63 en la seva visita al CN Terrassa. El seu entrenador, Adrià Castejón, deia a la prèvia que no creia que hi hagués partits amb diferències de més de deu punts, i a les primeres de canvi el renovat conjunt femení va fer una demostració de força digne de menció. El conjunt unionista va imposar-se clarament en el segon tram de partit, on jugadores com Marquisha Harris (12 punts) o Hurtado i Kador (8 cadascuna) van estar esplèndides.

 

L'equip mataroní lidera el grup de Copa Catalunya gràcies al bàsquet-avarage aconseguit en dues jornades

El partit va arrencar amb un Platges de Mataró molt fort (12-19) que durant la primera part va ser letal en el joc interior, superant al seu contrincant i anotant en segones jugades. L'equip es va imposar en el rebot (van recollir-ne el doble, 42 a 21) i això va facilitar les coses tant en atac com en defensa, tot i que en el segon període les forces es van equilibrar (15-15).

 

A la represa, un contundent 2-16 anul·lant completament un Terrassa molt erràtic tant per dins com per fora (cap triple anotat en més de deu intents) va deixar vist per sentència el partit, que va tenir en Harris la seva millor jugadora. A banda dels 12 punts va recollir fins a 11 rebots.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square